My Chubby Friends

Flip Text...

Hehehe...nak buat flip text macam ni>>  ˙˙˙˙˙˙˙˙ɟızɐɹ ɐʎɐs ɐɯɐu  kat fb,twitter atau blog??? mungkin ada antara anda penah telihat kawan2 anda buat fliptext kan??? huhuhu.....senang je tu...baca instruction kat bawah...
1. sila klik link ni>>>> http://www.fliptext.org/
2.kat situ dia ada 2 box...anda tulis je apa2 pada box yg kat atas tu...
3.then,automatically box yg kat bawah tu akan tunjukkan fliptext yg anda sedang tulis
4.anda copy fliptext tu, then paste lah mana2 yg anda suke...

ɹɹɹɐʎ ɐqnɔuǝɯ ʇɐɯɐןǝs˙˙˙uɐʞ ǝظ buɐuǝs

sharing is caring taw...huk3..


kelemahan dia pulak...kalau anda taip huruf besar sekalipun, fliptext tu tetap akan keluar sbg huruf kecil...dan opkoslah kawan2 anda susah sikit nak bace...huhuhu...
di fb pula, anda x boleh letak mana2 fliptext sebagai nick name anda kerana sistem fb x dapat baca fliptext..huhu...
aku rasa tu je kot kelemahan dia...yg penting kalau anda nak keluar dari kebiasaan..try lah fliptext ni...huhu

Penulis : Razif Razak ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Flip Text... ini dipublish oleh Razif Razak pada hari Selasa, 16 Ogos 2011. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 5 komentar: di postingan Flip Text...
 

5 cubitan aku terima...:

Han Alfi berkata... | 16 Ogos 2011 11:40 PG

sudah follow kembali..tentiu.nice blog!

Razif Razak berkata... | 16 Ogos 2011 11:45 PG
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Atiqah Wadiah berkata... | 16 Ogos 2011 11:55 PG

klu mber duk post status fb guna fliptext nih,mesti sakit kepala duk teleng2..sob sob sob :(

Razif Razak berkata... | 16 Ogos 2011 12:36 PTG

@Han Alfi hehe..tanx..biase2 je, owg baru :)

Razif Razak berkata... | 16 Ogos 2011 12:38 PTG

@Atiqah Wadiah huhuh..macam tu lah nampak nye...boleh lah wish bestday pakai fliptext ni...kretif skit :p

komen2 lah kat sini...

Razif Razak. Dikuasakan oleh Blogger.